Golfparaply med tryck

Golfparaply med tryck

Maj 28
Golfparaply med tryck

Golfparaply med tryck för den som ställer höga krav

Golfare ställer ofta höga krav på den utrustning de använder sig av. Det hänger dels ihop med att golf alltid varit en sport där stil och kvalitet värderats högt, men också med att golf är en sport som bedrivs ute i det fria. Regn och vind kan överraska mitt under spelets gång och istället för att avbryta vill man kunna förlita sig på ett golfparaply som garanterar tillräckligt skydd. Vårt sortiment av golfparaply med tryck är noga utvalt för att möta de här kriterierna. De är inte bara eleganta och stilrena, utan dessutom robusta och hållbara.

Modeller som träffar varje smakriktning

Just för ett golfparaply med tryck är det viktigt att färgvalet och trycket utgör en smakfull kombination. Vi har erfarenheten som hjälper fram kunden till rätta valet. I sortimentet har vi paraplyer från kända firmor som Nike och Fare, stormsäkra och inhopklappbara paraplyer, eleganta paraplyer med trähandtag och rejäla metallskaft, och enorma paraplyer som flera personer får plats under. Ett innovativt materialval för ett paraply med tryck ger kunden en vara som håller länge. Exempel på detta är fiberglasförstärkta, eller teflonbehandlade paneler. Vissa av våra stormsäkra modeller har två sektionspaneler, som gör det möjligt för vinden att ta sig ut mellan sektionerna och detta utan att den som står under paraplyet blir blöt.

Vad kostar ditt golfparaply med tryck?

När du beställer paraplyn hos oss får du snabbt en prisuppgift. På samma sida som paraplyet du bestämt dig för klickar du på rutan för prisuppgift och fyller sedan i de uppgifter vi behöver för att skicka dig en offert. Även om du direkt gör en beställning så skickar vi en offert med digital korrektur innan ordern är bindande. I båda dessa fall fyller du också i önskat leveransdatum. Vi är ytterst noga med att leverera till våra kunder i tid och samarbetar med de största logistikföretagen för att säkerställa punktlig leverans.