Ihopfällbart paraply med tryck

Ihopfällbart paraply med tryck

Maj 28
Ihopfällbart paraply med tryck

Ihopfällbart paraply med tryck

Att det är en enormt praktisk pryl att ha med sig i väskan står väl utom tvivel. Ett ihopfällbart paraply med tryck kan bli räddaren i nöden när ett plötsligt skyfall överraskar på hemvägen och det inte finns tid för att stanna till någonstans under ett tak och vänta tills det har slutat regna. Med ett par enkla grepp är ett ihopfällbart paraply med tryck utfällt, och lika enkelt är det att skaka av den värsta vätan och packa in det igen när det inte behövs längre.

Bra produkter i alla prisklasser

När det gäller ett ihopfällbart paraply med tryck så är detta en vara som dyker upp i alla prisklasser. Vi ser till att ta in produkter där kvaliteten motsvarar högsta standard för den prisklass varan tillhör. Många av våra modeller har i ihopfällt tillstånd handväsksformat och vissa levereras med fodral. Vi har kända märken som Blunt och Fare, produkter märkta “fair” som är producerade under rättvisa arbetsförhållanden och andra produkter som är miljövänligt producerade. Vi ser gärna att våra kunder prioriterar miljövänliga produkter och jobbar själva med att agera i samklang med miljö och kretslopp. Som kund kan du alltid beställa ett prov på ett ihopfällbart paraply med tryck innan du bestämmer dig och för så gott som alla våra varor står ett brett färgurval till förfogande. Ta oss till hjälp om du är tveksam till vilka paraplyfärger som fungerar med vilka tryckfärger.

Vi som producerar ett ihopfällbart paraply med tryck

Vår närvaro i branschen profil- och presentreklam sker uteslutande per webbkatalog. Vi har medvetet valt bort papperskataloger för att ta ansvar för miljön. Genom att tänka innovativt och kundorienterat är vi ett av de företag i den här branschen som växer snabbast. Våra kunder beställer via internet och tack vare bland annat snabb leverans och säkra beställningsvillkor lyckas vi övertyga.