Reklamparaply

Reklamparaply

Maj 28

Reklamparaply

Paraply med företagets logotype

Låt ditt företagsnamn eller er logotype synas på ett paraply. I vårt svenska, ofta regniga, klimat är ett paraply en bra exponeringsyta för företagsreklam. Det är väl synligt på alla offentliga platser såsom vid busskuren, på shoppingrundan eller under en framgångsrik, men regnig golfrunda. Vi erbjuder reklamparaplyer i olika färger och prisklasser. Kompaktparaplyer är praktiska och går lätt ner i handväskan eller portföljen och kan enkelt förvaras i ett hard case. Ett golfparaply tål lite extra tufft väder och passar utmärkt på golfbanan. Har ditt företag en utpräglad eko-profil? Då kanske ett eko-paraply med er logga på är den bästa reklamen. Våra ekologiska paraplyer är tillverkade av 100 % återvinningsbart tyg. Genom att återbruka PET-flaskor har man kunnat framställa tyget och handtaget är gjort av biologiskt material. Helt enkelt det bästa för miljön! Du kan välja att enbart ha ditt företagsnamn på ditt reklamparaply, er logga eller ett speciellt budskap. Vi tar fram ett reklamparaply efter era önskemål. Du får även med en anpassad presentförpackning, om du skulle vilja ge bort ett paraply till en kund eller till en anställd.

Ett reklamparaply med tryck som gåva

Ett paraply är en bruksvara som då och då behöver bytas ut. Att få ett paraply i gåva är därför mycket uppskattat. Skaffa paraplyn med er logga på och ställ fram dem på ert kontor så att de anställda kan låna dem kostnadsfritt. Personalen marknadsför då ert företag även under lunchen. Erbjud era kunder ett effektivt regnskydd under ett affärsmöte eller som en uppskattad present efter en avslutad affär. Köp in enhetliga paraplyer till era säljare eller representanter som är ute hos kunderna. Det ger ett proffsigt intryck och ger ert företag bättre exponering. Låt reklamprodukter arbeta för er, under tiden som ni ägnar er åt er kärnverksamhet.

Ett reklamparaply från oss håller riktigt bra kvalitet och är mycket tåliga mot blåst och väta. Ni kan välja mellan många olika utseenden, färger och utförande så att paraplyet ska matcha er övriga företagsprofil. Vill ni stå ut från mängden med ett unikt paraply? Ett reklamparaply med utfallande digitaltryck skapar en wow-känsla hos förbipasserande. Vill du att folk ska vända sig om och dra på smilbanden när de ser ditt reklamparaply? Då ska du satsa på att sätta din företagslogga eller ditt budskap på ett fyrkantigt, eller varför inte ett hjärtformat paraply.

Exklusiva paraplyer med tryck

Exklusiva paraplyer med tryck

Maj 28

Exklusiva paraplyer med tryck för rätta känslan

Man kan inte komma ifrån att ett paraply som är sorgfälligt tillverkat, av starka material och med elegant form, är en kompanjon som stärker den egna uppenbarelsen. För den som investerar i exklusiva paraplyer med tryck får det här praktiska hjälpmedlet en helt ny betydelse. Det blir ett objekt som följer en under många år och som man tar hand om på ett helt annat sätt en ett paraply som är billigt tillverkat och går sönder vid första vindpust.

Pålitliga märken och stort sortiment

När det gäller vårt utbud av exklusiva paraplyer med tryck, så ser vi till att ta in modeller som uppfyller våra allra högsta krav. De ska klara starka vindar och hårt regn utan att formen tar skada eller att den som håller i paraplyet blir blöt. Av den här anledningen satsar vi på världskända märken, som vi vet håller måttet. Vi har bland annat Blunt och Fare i sortimentet, båda kända märken som garanterat håller det de lovar. Förstärkta panelhörn, starka handtag, ventileringsfunktioner och skyddande teflon-, och nanoskikt är några av de finesser de här märkena använder sig av för att skapa exklusiva paraplyer med tryck som många håller stånd vid riktigt höga vindstyrkor.

Nöjda kunder för exklusiva paraplyer med tryck

Naturligtvis är vi måna om nöjda kunder, men för att poängtera detta lite extra har vi en Nöjd-Kund-garanti. Denna innebär att vi ger bästa priset på exklusiva paraplyer med tryck och ifall kunden hittar samma vara för ett ännu lägre pris hos en annan firma försöker vi erbjuda ett ännu bättre pris. Dessutom kan våra kunder alltid beställa prover på den produkt de är intresserade av. Vi garanterar inte bara personlig service på svenska, utan dessutom kostnadsfri offert och korrektur, samt säkra leveranser i tid. Efter avslutat uppdrag gör vi alltid en uppföljning för att vara säkra på att kunden är nöjd.

Golfparaply med tryck

Golfparaply med tryck

Maj 28

Golfparaply med tryck för den som ställer höga krav

Golfare ställer ofta höga krav på den utrustning de använder sig av. Det hänger dels ihop med att golf alltid varit en sport där stil och kvalitet värderats högt, men också med att golf är en sport som bedrivs ute i det fria. Regn och vind kan överraska mitt under spelets gång och istället för att avbryta vill man kunna förlita sig på ett golfparaply som garanterar tillräckligt skydd. Vårt sortiment av golfparaply med tryck är noga utvalt för att möta de här kriterierna. De är inte bara eleganta och stilrena, utan dessutom robusta och hållbara.

Modeller som träffar varje smakriktning

Just för ett golfparaply med tryck är det viktigt att färgvalet och trycket utgör en smakfull kombination. Vi har erfarenheten som hjälper fram kunden till rätta valet. I sortimentet har vi paraplyer från kända firmor som Nike och Fare, stormsäkra och inhopklappbara paraplyer, eleganta paraplyer med trähandtag och rejäla metallskaft, och enorma paraplyer som flera personer får plats under. Ett innovativt materialval för ett paraply med tryck ger kunden en vara som håller länge. Exempel på detta är fiberglasförstärkta, eller teflonbehandlade paneler. Vissa av våra stormsäkra modeller har två sektionspaneler, som gör det möjligt för vinden att ta sig ut mellan sektionerna och detta utan att den som står under paraplyet blir blöt.

Vad kostar ditt golfparaply med tryck?

När du beställer paraplyn hos oss får du snabbt en prisuppgift. På samma sida som paraplyet du bestämt dig för klickar du på rutan för prisuppgift och fyller sedan i de uppgifter vi behöver för att skicka dig en offert. Även om du direkt gör en beställning så skickar vi en offert med digital korrektur innan ordern är bindande. I båda dessa fall fyller du också i önskat leveransdatum. Vi är ytterst noga med att leverera till våra kunder i tid och samarbetar med de största logistikföretagen för att säkerställa punktlig leverans.

Ihopfällbart paraply med tryck

Ihopfällbart paraply med tryck

Maj 28

Ihopfällbart paraply med tryck

Att det är en enormt praktisk pryl att ha med sig i väskan står väl utom tvivel. Ett ihopfällbart paraply med tryck kan bli räddaren i nöden när ett plötsligt skyfall överraskar på hemvägen och det inte finns tid för att stanna till någonstans under ett tak och vänta tills det har slutat regna. Med ett par enkla grepp är ett ihopfällbart paraply med tryck utfällt, och lika enkelt är det att skaka av den värsta vätan och packa in det igen när det inte behövs längre.

Bra produkter i alla prisklasser

När det gäller ett ihopfällbart paraply med tryck så är detta en vara som dyker upp i alla prisklasser. Vi ser till att ta in produkter där kvaliteten motsvarar högsta standard för den prisklass varan tillhör. Många av våra modeller har i ihopfällt tillstånd handväsksformat och vissa levereras med fodral. Vi har kända märken som Blunt och Fare, produkter märkta “fair” som är producerade under rättvisa arbetsförhållanden och andra produkter som är miljövänligt producerade. Vi ser gärna att våra kunder prioriterar miljövänliga produkter och jobbar själva med att agera i samklang med miljö och kretslopp. Som kund kan du alltid beställa ett prov på ett ihopfällbart paraply med tryck innan du bestämmer dig och för så gott som alla våra varor står ett brett färgurval till förfogande. Ta oss till hjälp om du är tveksam till vilka paraplyfärger som fungerar med vilka tryckfärger.

Vi som producerar ett ihopfällbart paraply med tryck

Vår närvaro i branschen profil- och presentreklam sker uteslutande per webbkatalog. Vi har medvetet valt bort papperskataloger för att ta ansvar för miljön. Genom att tänka innovativt och kundorienterat är vi ett av de företag i den här branschen som växer snabbast. Våra kunder beställer via internet och tack vare bland annat snabb leverans och säkra beställningsvillkor lyckas vi övertyga.

Paraplyer med tryck

Paraplyer med tryck

Maj 28

Paraplyer med tryck har effekt

Har du någonsin reflekterat över hur stor verkan ett paraply med tryck har? När regnet faller och vi fäller ut våra paraplyer för att skydda oss mot vätan förvandlas med ens gatulandskapet till en kakafoni av färger där ett paraply med tryck drar ögonen till sig. Det är närapå omöjligt att inte registrera hur skärmarna ser ut och ofta lägger du ett riktigt snyggt paraply på minnet.

Produkter som övertygar

Möjligen räcker inte en enda blick för att du ska inse vilken hög standard vi håller på våra paraplyer med tryck, men när du tar en närmare titt på vårt utbud så inser du att du hamnat rätt. Paraplyer med tryck är någonting vi är specialister på och eftersom vi är lyhörda för kundernas önskningar och krav jobbar vi alltid på att bli ännu bättre. Oavsett om det är kundservice, tillverkningstid eller tryck det handlar om så ligger kundernas feedback i första rummet för oss. I vårt sortiment finns paraply med tryck i en mängd olika modeller och med ett stort urval av färger och finesser. För att nämna några exempel har vi paraplyer med tryck som är ihopklappbara, som har trähandtag, spetsiga toppar och med ett varierande antal paneler. Vi erbjuder ovanlig design och varor som är enormt vädertåliga, och självklart blir det mer rabatt för kunden, ju större beställningen är.

Miljötänk för paraplyer med tryck

Vi vill vara aktiva när det gäller vårt engagemang i miljöfrågor och gör gärna våra kunder uppmärksamma på de varor i vårt sortiment som är tillverkade på ett miljövänligt sätt. Dessutom är vi måna om att minska koldioxidutsläpp och hjälper gärna våra kunder med direktleverans av varor till mottagare för att undvika dubbla frakter. Genom att inte publicera kataloger, utan istället fokusera på att finnas endast på Internet skonar vi miljön, och för att ta ansvar för den elförbrukning internetanvändningen förbrukar använder vi oss av miljömärkt el från vindkraft.