Paraplyer med tryck

Paraplyer med tryck

Maj 28
Paraplyer med tryck

Paraplyer med tryck har effekt

Har du någonsin reflekterat över hur stor verkan ett paraply med tryck har? När regnet faller och vi fäller ut våra paraplyer för att skydda oss mot vätan förvandlas med ens gatulandskapet till en kakafoni av färger där ett paraply med tryck drar ögonen till sig. Det är närapå omöjligt att inte registrera hur skärmarna ser ut och ofta lägger du ett riktigt snyggt paraply på minnet.

Produkter som övertygar

Möjligen räcker inte en enda blick för att du ska inse vilken hög standard vi håller på våra paraplyer med tryck, men när du tar en närmare titt på vårt utbud så inser du att du hamnat rätt. Paraplyer med tryck är någonting vi är specialister på och eftersom vi är lyhörda för kundernas önskningar och krav jobbar vi alltid på att bli ännu bättre. Oavsett om det är kundservice, tillverkningstid eller tryck det handlar om så ligger kundernas feedback i första rummet för oss. I vårt sortiment finns paraply med tryck i en mängd olika modeller och med ett stort urval av färger och finesser. För att nämna några exempel har vi paraplyer med tryck som är ihopklappbara, som har trähandtag, spetsiga toppar och med ett varierande antal paneler. Vi erbjuder ovanlig design och varor som är enormt vädertåliga, och självklart blir det mer rabatt för kunden, ju större beställningen är.

Miljötänk för paraplyer med tryck

Vi vill vara aktiva när det gäller vårt engagemang i miljöfrågor och gör gärna våra kunder uppmärksamma på de varor i vårt sortiment som är tillverkade på ett miljövänligt sätt. Dessutom är vi måna om att minska koldioxidutsläpp och hjälper gärna våra kunder med direktleverans av varor till mottagare för att undvika dubbla frakter. Genom att inte publicera kataloger, utan istället fokusera på att finnas endast på Internet skonar vi miljön, och för att ta ansvar för den elförbrukning internetanvändningen förbrukar använder vi oss av miljömärkt el från vindkraft.