Reklamparaply

Reklamparaply

Paraply med företagets logotype

Låt ditt företagsnamn eller er logotype synas på ett paraply. I vårt svenska, ofta regniga, klimat är ett paraply en bra exponeringsyta för företagsreklam. Det är väl synligt på alla offentliga platser såsom vid busskuren, på shoppingrundan eller under en framgångsrik, men regnig golfrunda. Vi erbjuder reklamparaplyer i olika färger och prisklasser. Kompaktparaplyer är praktiska och går lätt ner i handväskan eller portföljen och kan enkelt förvaras i ett hard case. Ett golfparaply tål lite extra tufft väder och passar utmärkt på golfbanan. Har ditt företag en utpräglad eko-profil? Då kanske ett eko-paraply med er logga på är den bästa reklamen. Våra ekologiska paraplyer är tillverkade av 100 % återvinningsbart tyg. Genom att återbruka PET-flaskor har man kunnat framställa tyget och handtaget är gjort av biologiskt material. Helt enkelt det bästa för miljön! Du kan välja att enbart ha ditt företagsnamn på ditt reklamparaply, er logga eller ett speciellt budskap. Vi tar fram ett reklamparaply efter era önskemål. Du får även med en anpassad presentförpackning, om du skulle vilja ge bort ett paraply till en kund eller till en anställd.

Ett reklamparaply med tryck som gåva

Ett paraply är en bruksvara som då och då behöver bytas ut. Att få ett paraply i gåva är därför mycket uppskattat. Skaffa paraplyn med er logga på och ställ fram dem på ert kontor så att de anställda kan låna dem kostnadsfritt. Personalen marknadsför då ert företag även under lunchen. Erbjud era kunder ett effektivt regnskydd under ett affärsmöte eller som en uppskattad present efter en avslutad affär. Köp in enhetliga paraplyer till era säljare eller representanter som är ute hos kunderna. Det ger ett proffsigt intryck och ger ert företag bättre exponering. Låt reklamprodukter arbeta för er, under tiden som ni ägnar er åt er kärnverksamhet.

Ett reklamparaply från oss håller riktigt bra kvalitet och är mycket tåliga mot blåst och väta. Ni kan välja mellan många olika utseenden, färger och utförande så att paraplyet ska matcha er övriga företagsprofil. Vill ni stå ut från mängden med ett unikt paraply? Ett reklamparaply med utfallande digitaltryck skapar en wow-känsla hos förbipasserande. Vill du att folk ska vända sig om och dra på smilbanden när de ser ditt reklamparaply? Då ska du satsa på att sätta din företagslogga eller ditt budskap på ett fyrkantigt, eller varför inte ett hjärtformat paraply.

Profilprodukter som säljer när du är ledig

Profil- och exponeringsprodukter är ett viktigt inslag i ett företags marknadsföring. Driver du ett företag med anställda som är ute och rör sig bland kunder och blivande kunder? Då är det extra viktigt att göra ett gott intryck. En profilprodukt är därför ett bra minne att lämna efter sig. Det kan vara en liten penna, nyckelring eller ett anteckningsblock som gör att kunden påminns om ditt företags existens. När deras behov av era tjänster så uppstår en dag så vet de direkt vart de ska vända sig. Kanske finns även ert telefonnummer eller er webbadress tryckt på produkten, vilket underlättar kontakten med er väsentligt. På samma sätt fungerar det med företagspresenter. Vem uppskattar inte att få en användbar sak till sitt kontor eller till hemmet? Ett bra och snyggt reklamparaply, en kapsylöppnare eller tändare ligger sällan obrukad i lådan. Varje gång någon använder den ser de ditt företagsnamn och omedvetet förs tankarna till din firma och dess tjänster. Köp profilprodukter till ert företag och låt dessa jobba för er!

Med ett reklamparaply i önskad design och i en passande prisklass skyddar du dina existerande och presumtiva kunder mot regn och rusk. Ett paraply med er företagslogga förmedlar trygghet och omhändertagande – något ni som företag vill erbjuda era kunder.